Voorstraat 125 | interview Geert ter Steeg
Wie de twee betekenissen van het woord ‘vermaken’ wil weten, wordt aangeraden te kijken naar dit interview met Geert ter Steeg, directeur en gastheer van bioscoop The Movies. Dit gesprek is een mooie momentopname van zijn levensloop, waarin aan de hand van het citaat van filosoof Kierkegaard 'het leven dient achterwaarts begrepen en voorwaarts geleefd' bijna filmisch wordt teruggeblikt en vooruitgekeken op zijn levensloop. En wie weet krijg je door dit gesprek weer zin om naar de bioscoop te gaan. Dat zou zomaar kunnen. Dit interview is er een in de reeks Dordtse dialogen.
interview, the Movies, bioscoop, Dordrecht, Voorstraat 125, inspiratie
21874
post-template-default,single,single-post,postid-21874,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Achterwaarts begrepen, voorwaarts geleefd

Achterwaarts begrepen, voorwaarts geleefd

Wie de twee betekenissen van het woord ‘vermaken’ wil weten, wordt aangeraden te kijken naar dit interview met Geert ter Steeg, directeur en gastheer van bioscoop The Movies. Dit gesprek is een mooie momentopname van zijn levensloop, waarin aan de hand van het citaat van filosoof Kierkegaard ‘het leven dient achterwaarts begrepen en voorwaarts geleefd’ bijna filmisch wordt teruggeblikt en vooruitgekeken op zijn levensloop. En wie weet krijg je door dit gesprek weer zin om naar de bioscoop te gaan. Dat zou zomaar kunnen. Dit interview is er een in de reeks Dordtse dialogen. Mocht het van toepassing zijn, ook buiten deze serie kan ik gevraagd worden voor dit soort activiteiten. Wat te denken van een gefilmd portret in de vorm van een interview over een dierbaar persoon?