Voorstraat 125 | De complimentenman
22747
post-template-default,single,single-post,postid-22747,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

De complimentenman

De complimentenman

Op 15-jarige leeftijd wilde ik graag deejay worden, geïnspireerd door destijds piratenzenders als radio Veronica en radio Noordzee. Muziek is gekoppeld aan verhalen, brengt herinneringen tot leven en is vooral sfeerbepalend. Nu draag ik aan persoonlijk welbevinden en sfeer op het werk bij in rollen als  trainer en coach. En als complimentenman!

De vorm is anders, het verlangen hetzelfde.
Ik ben in staat om op een bijzondere wijze tot veelzeggende complimenten te komen. Dat doe ik met veel enthousiasme. Het krijgen en geven van een uniek compliment is een ultiem cadeautje. De wijze waarop een kortstondige interactie uitmondt in een oprecht en positief moment in de vorm van een verrassend compliment, blijft de ontvangers vaak lang bij.

Met overgave maak ik verbinding mogelijk op vele diverse gelegenheden: (verjaardags)feestjes, netwerkbijeenkomsten, borrels. Graag kom ik tegen een schasppelijk tarief langs om van  toegevoegde waarde te mogen zijn op één van jouw gelegenheden. Voor meer informatie:

06 28430164 of  info@bbdb.info