Voorstraat 125 | Echt Contact
22344
post-template-default,single,single-post,postid-22344,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Echt Contact

Echt Contact

Leuk nieuws. Mijn boek Echt Contact – Hoe zorg je ervoor dat het klikt? krijgt een tweede druk. Dus weer te bestellen bij uitgeverij Scriptum. Of via bol.com.
Korte omschrijving:
Het ‘ouderwetse’ gesprek tussen twee of meer mensen steekt nog altijd met kop en schouders uit boven alle nieuwe technische hulpmiddelen om contact te maken.
Het is het meest op maat gesneden en het meest effectief, zolang het geen eenrichtingsverkeer is.
Maar hoe voer je nu precies een goed gesprek, hoe zorg je ervoor dat het klikt met iemand?
In dit boek biedt Bert den Boer praktische handvatten om op een positieve manier invloed uit te oefenen op de omgang met anderen.
Een toegankelijk boek met veel herkenbare en grappige voorbeelden uit het leven thuis, op het werk, langs de lijn, in de slaapkamer, op school, bij het tuinhek, in de kroeg en overal waar mensen elkaar dagelijks ontmoeten. Kortom, voor iedereen die zin heeft net even wat meer te weten te komen over communicatie en coaching, zonder meteen in een theoretisch managementboek te verzeilen.