Voorstraat 125 | Expo
22905
post-template-default,single,single-post,postid-22905,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Expo

Expo

Sjane de Haan (1954) is autodidact. Haar eerste schilderij maakte zij 40 jaar geleden in Frankrijk waar zij spontaan een doosje verf en een schetsblokje kocht.

Dat Sjane is geboren aan de rand van de Alblasserwaard is terug te vinden in haar favoriete onderwerpen: ruime, weidse vergezichten waarin het lijnenspel zo mooi zichtbaar is.

Ieder schilderij is een zoektocht naar kleur, verhouding, harmonie, evenwicht en rust. Zij laat gedurende het schilderproces weg wat er niet toe doet. In haar recente werk worden haar  landschappen meer en meer abstract.

Bert den Boer (1956) schildert ruim tien jaar. Hij volgde schilderlessen bij Bart van der Bom. Zijn werk is een weerspiegeling van onderwerpen die hem interesseren. Hoe maken mensen contact, hoe beleven mensen situaties, welke verlangens streven zij na, hoe blijf je dicht bij jezelf. Het zijn onderwerpen die ook terugkomen in boeken van zijn hand. Zijn kleurrijke werk nodigt de kijker uit een eigen verhaal erbij te bedenken.

Galerie Atelier 27 is te vinden in de Vleeshouwerstraat 84 te Dordrecht.
Openingstijden do t/m za en 1e zondag van de maand 12.00 – 17.00