Voorstraat 125 | Expositie schilderijen
22901
post-template-default,single,single-post,postid-22901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Expositie schilderijen

Expositie schilderijen

Samen met Sjane de Haan exposeer ik t/m 2 juli bij Galerie Atelier 27 in de Vleeshouwersstraat 84 te Dordrecht. Mijn werk is een weerspiegeling van onderwerpen die mij interesseren. Hoe maken mensen contact, hoe beleven mensen situaties, welke verlangens streven zij na, hoe blijf je dicht bij jezelf. Het zijn onderwerpen die ook terugkomen in boeken van mijn hand, zoals Leef je verlangen, Echt Contact en Jij ook altijd! Recent verscheen Blijf dicht bij jezelf – En hoe doe je dat dan?

Sjane de Haan is autodidact. Zij is geboren aan de rand van de Alblasserwaard en dat is terug te vinden in haar favoriete onderwerpen: ruime, weidse vergezichten waarin het lijnenspel zo mooi zichtbaar is.
Ieder schilderij is een zoektocht naar kleur, verhouding, harmonie, evenwicht en rust. Zij laat gedurende het schilderproces weg wat er niet toe doet. In haar recente werk worden haar  landschappen meer en meer abstract.