Voorstraat 125 | Nieuwsflitsen
22349
post-template-default,single,single-post,postid-22349,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Nieuwsflitsen

Nieuwsflitsen

 

Nieuwsflitsen 2019

De bundel Ontmoetingen van Anne-Marie van Catz met 18 korte voorleesverhalen – hier in huis gepresenteerd – is verkrijgbaar via anne-marie@vancatzhrm.com

Unieke combinatie
Als procesbegeleider heb ik de mogelijkheid trainingen in eigen huis te organiseren.
Keer op keer is het fijn om te horen dat Voorstraat 125 als unieke sfeervolle locatie bijdraagt aan het gewenste resultaat.
Een training op maat,
een uitstekende lunch,
pauzetijd die ertoe doet (een luchtje scheppen in de achterliggende tuin of een verfrissende wandeling).

Opleiding Relatietherapie
Al enige tijd ben ik op zoek naar een geschikte opleiding. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij de opleiding Relatietherapie: De relatie als spiegel.
Deze opleiding wordt verzorgd door Phoenix opleidingen in Utrecht. Eerder volgde ik hier Systemisch Werken. Relaties hebben me simpelweg altijd al geïnteresseerd.
Niet voor niets is De ondraaglijke lichtheid van het bestaan een van mijn favorieten en vind ik teambegeleiding/samenwerkingsrelaties en individuele coaching nog steeds boeiend.
Praktisch gezien heb ik me afgevraagd wat past bij mijn ontwikkeling, ik ben 62 en merk een verschuiving in mijn interesse van groepen naar ‘kleiner’ en zie in een dergelijke opleiding een mogelijkheid om nog lang actief te blijven. ik heb het idee dat deze opleiding aansluit bij eerder door mij gevolgde opleidingen.
De Zomergast uitzending met relatietherapeut Esther Perel sprak me enorm aan, vooral omdat zij zo in staat is zo uit het oordeel te blijven.

Procesbegeleiding
Februari en maart zijn teambegeleidingstrajecten verzorgd voor IHC Interior en Confed en met de Sociale Dienst Drechtsteden in het kader van intervisiebegeleiding.
In samenwerking met Kees van Berchum wordt gewerkt aan een bijzonder project (zie de rubriek Filmportretten) voor de Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden.
Daarnaast lopen er individuele coachingstrajecten voor gemeente Dordrecht, Sociale Dienst Drechtsteden, provincie Zuid-Holland
Geïnteresseerd in functiegerichte coaching? Neem contact op.

Verhuur Voorstraat 125
Wij verwelkomen medewerkers van de volgende organisaties:
Dienst Gezondheid Jeugd, Service Centrum Drechtsteden, BBdB, Da Vinci College, Ons1Zorg, provincie Zuid Holland, gemeente Dordrecht, gemeente Papendrecht, gemeente Zwijndrecht, Huis Je Veerkracht, IHC Interior, Victor Adviezen en Producties B.V., VVE Merwekade en het Kadehuis, Alliance Francaise en de cursisten Dordtologie van de Vereniging Oud-Dordrecht.

VertrouwensContactPersoon en Vertrouwenspersoon
Voor atletiekvereniging Fortius ben ik een van de VertrouwensContactPersonen.
Voor het Johan de Witt Gymnasium vervang ik op tijdelijke basis de Vertrouwenspersoon.

Boek Echt Contact – Hoe zorg je ervoor dat het klikt?
De recent verschenen 2e druk van mijn boek Echt Contact is verkrijgbaar via uitgeverij Scriptum en alle overige distributiekanalen (boekhandels, Bol.com e.d.).
Een gesigneerd exemplaar is ook via mij verkrijgbaar.

Boek Trots  – pareltjes van de werkvloer
Als bestuurslid van Wereldwijven ateliers werkte ik mee aan het boek Trots. Daarvoor interviewde ik samen met de leidinggevenden tien vrouwen. Zij  worden geportretteerd in woord en beeld en staan symbool voor de grote groep vrouwen die elke week werken aan hoogwaardige textiele designproducten. Het boek is 21 maart gepresenteerd in samenhang met de nieuwe huisstijl en te koop op Voorstraat 178.