Voorstraat 125 | Onze ruimtes
21207
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21207,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Onze ruimtes

Sfeervol en exclusief
Volledig verzorgd

De ruimtes bestaan uit een aaneengesloten voor- en achterkamer, een subruimte, die tevens dienst doet als lunchruimte en mogelijkheden tot gebruik van de keuken. Wij bieden persoonlijke aandacht. Verhuur vindt steeds plaats aan één organisatie. Alle faciliteiten voor een professionele bijeenkomst zijn aanwezig. Voorstraat 125 biedt een sfeervolle ruimte voor vergaderingen, trainingen, een presentatie, diverse cultureel maatschappelijke evenementen en exclusieve diners. De gewenste opstelling en benodigde hulpmiddelen worden in onderling overleg geregeld. De lunch wordt verzorgd. Wij willen dat u zich deze plek herinnert en graag nog een keer terugkomt. Sfeer beïnvloedt resultaat, daar werken wij aan en geloven wij in.

Originele stijlelementen
Een gebouw met een verhaal

Voorstraat 125 bevindt zich in het havengebied van de historische binnenstad van Dordrecht. Verborgen achter de gevel bevindt zich een uniek patriciërshuis, gebouwd rond 1730, met veel originele stijlelementen. Dit gebouw heeft een verhaal, wat meteen voor een warme uitstraling zorgt. Zo zijn nog de restanten van een originele plafondschildering uit 1740 aanwezig van de Dordtse kunstenaar Aert Schouman (1710-1792). In het Dordrechts museum is een zeldzame reeks behangsels van zijn hand te zien, deze wandvullende schilderingen zijn afkomstig uit dit huis. Voorstraat 125 is gebouwd op het terrein waar ooit een bierbrouwerij was gevestigd, brouwerij de Dissel. Sinds 1996 vinden hier tal van bijeenkomsten plaats.

Uitzicht op Dordtse Wijnhaven
Stedelijk wandelgebied

Tussen de bedrijven door is het mogelijk een frisse neus te halen in de beschutte tuin met uitzicht op de Dordtse haven. En na de lunch geen bossen of paden, maar een stedelijk wandelgebied waar je bij het Groothoofd kunt genieten van een geweldig uitzicht op drie rivieren die daar samenkomen: de Oude Maas, de Noord en de Beneden Merwede. Met 150.000 passerende schepen per jaar vormen deze rivieren het drukst bevaren knooppunt van Europa.

Zaalhuur
Tarieven

Tarieven zijn inclusief onbeperkt gebruik van water, koffie/thee met lekkernij en audiovisuele middelen: flipovers, beeldscherm, geluidsinstallatie. In alle ruimtes kunt u gebruikmaken van een gratis beveiligd WiFi netwerk.
Zaalhuur:

1 Dagdeel

(08.30 uur tot 12.30 uur of 13.00 – 17.00)

€ 275, –

2 Dagdelen

(08.30 – 17.00)

€ 495, –

3 Dagdelen

(08.30 – 22.00)

€ 695, –

Avond

(18.30 – 22.00)

€ 325, –

Lunch: 15, – p.p.
Een verzorgde nazit is eveneens mogelijk. Drankjes/dinerprijzen/catering in overleg.