Voorstraat 125 | Procesbegeleiding en training
22172
post-template-default,single,single-post,postid-22172,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Procesbegeleiding en training

Procesbegeleiding en training

Procesbegeleiding en training kent de volgende mogelijkheden:
– APK-teamdag
– Coachend leidinggeven
– Collegiale advisering
– VIP coaching  met Wies Bronkhorst
– Mannen onder elkaar met Gert Blom
– Teambegeleiding

APK-teamdag
Geïnspireerd op het boek De 5 frustraties van teamwork van Patrick Lencioni  biedt een teamonderzoek de mogelijkheid tot reflectie.Wat koesteren wij als team, welke gewenste ontwikkeling is nodig en hoe concretiseren wij dan.
Wederzijdse feedback, rekening houdend met aanwezige kwaliteiten, zorgt voor een zinvolle teamdag.

 

Coachend leidinggeven
In de vorm van open inschrijving of in company kan een eendaagse of tweedaagse variant worden verzorgd.
Mijn ( E-book) Echt contact – Hoe zorg je ervoor dat het klikt? dient als uitgangspunt.Het doel van coachend leidinggeven is regie op zelfsturing van medewerkers. Coachend leidinggeven richt zich op coaching van individuele medewerkers in de context van de organisatie en de gewenste individuele ontwikkeling. Belangrijke pijlers zijn bewustwording en resultaatgerichtheid. Deze training biedt, naast inzicht in de basishouding van coachen, volop ruimte om te oefenen met vaardigheden aan de hand van actuele praktijkvragen.

Collegiale advisering
Zoek je met een aantal collega’s of mensen uit je netwerk een stevige intervisie met opbrengst en plezier?Dat kan hier in huis onder mijn begeleiding voor een groep van 4 à 6 personen worden georganiseerd. Opzet is van elkaar leren aan de hand van werkgerelateerde persoonlijke ervaringen en praktijksituaties. Ieders inbreng wordt leermateriaal, een uitnodiging om achterliggende inzichten te onderzoeken en daardoor breder inzicht te krijgen.

VIP coaching met Wies Bronkhorst
Met twee begeleiders stilstaan bij persoonlijk leiderschap: 2 op 1.Wat geeft voldoening? Hoe zorg je voor rust in je hoofd? Hoe breng je focus aan? Hoe blijf je energiek? Hoe creëer je vrijheid voor jezelf= Deze intensieve coaching, in de vorm van een aantal dagdelen, maakt het mogelijk in korte tijd stappen te zetten.Wij vormen een goed op elkaar ingespeeld duo. De toegevoegde waarde van onze samenwerking zit in diversiteit qua (opleidings)achtergrond, de combinatie man-vrouw en jarenlange expertise op het gebied van werkgerelateerde persoonlijke- en teamcoaching.
Wies Bronkhorst is een dynamische trainer en executive coach met veel internationale ervaring in het werken met directies en teams in landen als Kenya, USA, Korea, China, Hong Kong Singapore, Rusland.

Mannen onder elkaar met Gert Blom
Wat betreft het delen van emoties hebben mannen een inhaalslag te maken.
Mannen delen emoties moeilijk met elkaar en vaak ook in hun relaties.
Stilstaan bij je gevoel, hoe interessant kan dat zijn in een groep mannen onder elkaar, onder begeleiding van twee mannen.
Thema’s die tijdens een aantal workshops ondermeer aan bod komen: familiesysteem, echt contact, relaties, status en ego, vriendschap.
Kijk voor meer informatie bij de rubriek Workshops.

Gert Blom is geschoold in en geregistreerd als psycho systemisch begeleider.
Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van systemische opstellingen.
Zijn specialiteit ligt in individuele opstellingen met als thema, ‘je plaats vinden binnen het samengestelde gezin’.

Teambegeleiding
Gekoppeld aan organisatieontwikkeling worden thema’s van teamdagen in overleg met de opdrachtgever vormgegeven: van simpelweg elkaar beter leren kennen, stilstaan bij samenwerking  tot reflectie over visieontwikkeling.