Voorstraat 125 | The Movies op verzoek 28 februari
22466
post-template-default,single,single-post,postid-22466,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

The Movies op verzoek 28 februari

The Movies op verzoek 28 februari

Wild (2014): een film over jezelf verliezen en weer terugvinden
Do 28 Februari 19:30 u.

Fons van de Kar en ik zijn erg geboeid door thema’s als zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Een fascinatie, die we graag exploreren in ontmoetingen met anderen c.q. geestverwanten. Zoekend naar vormen om dat te doen, kwamen we in samenspraak met Geert ter Steeg van The Movies uit op een filmavond+.
Daarvoor vonden we de film Wild (2014), die mooi aan deze fascinatie raakt. En zo ontstond een avond “Movies op verzoek”.

We nodigen je uit om deze film te komen kijken in de filmlounge, op groot scherm, met ons en nog zo’n 20 mensen. Zowel Geert als wij verzorgen iets van een inleiding wat aanhaakt bij het thema van de film ”jezelf verliezen en weer terugvinden”. En na afloop praten we er over door met degenen die zin hebben. En met een drankje bij de hand. Zin in?!  We verheugen ons op je komst.

Locatie: de FilmLounge van The Movies Dordrecht.
Nieuwstraat 60-62 Dordrecht (tel 078-7200777)
Kosten: 10 euro pp. (incl. koffie/thee bij inloop)
Aanmelden kan via kassa@themoviesdordrecht.nl.

Wild
regisseur: Jean-Marc Vallée
met Reese Witherspoon, Laura Dern en Michiel Huisman.
Met een mislukt huwelijk en de dood van haar moeder achter de rug heeft Cheryl Strayed alle hoop verloren. Na jaren van roekeloos, destructief gedrag, maakt ze een overhaaste beslissing. Zonder enige ervaring en alleen gedreven door pure vastberadenheid, begint ze aan een wandeling van meer dan 1600 kilometer over de Pacific Crest Trail. Een tocht die kracht vraagt, gekte brengt en wellicht herstel.
115 minuten