Voorstraat 125 | Voorstraat 125 is de ideale trainingslocatie in Dordrecht
Wilt u de training van uw medewerkers extern laten plaatsvinden? Onze locatie is ideaal. Reserveer onze sfeervolle trainingsruimte direct online.
22081
page-template-default,page,page-id-22081,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

De ideale trainingslocatie in Dordrecht voor uw bedrijf

Veel bedrijven maken gebruik van interne scholing en training. Zo’n in company training is vaak een stuk efficiënter dan medewerkers elders een scholing of training te laten volgen. Het voordeel van een externe locatie laat zich raden. De deelnemers kunnen zich volledig focussen op de aangeboden leerstof. Ze worden niet gestoord door collega’s die niet aan de training deelnemen en ’toch echt even wat moeten vragen’. Uw medewerkers zijn tijdens de training simpelweg niet aanwezig en dus ook niet beschikbaar voor snel overleg op de gang. Dit bevordert de efficiency van de training en dus ook het uiteindelijke resultaat. Alle reden dus om te kiezen voor een externe locatie voor de volgende training van uw personeel. U kunt uiteraard de ruimte voor achtereenvolgende dagen huren als het voltallige personeel in groepen een training krijgt. Maximaal kunnen circa 25 personen tegelijk deelnemen.

bert-den-boer-traint

Een compleet arrangement voor uw trainingsbijeenkomsten

Deze unieke trainingslocatie in Dordrecht is van alle gemakken voorzien. De opstelling in de trainingsruimte kan aan uw wensen worden aangepast. Er kan een ronde tafelopstelling worden geplaatst of een opstelling waarbij het ideaal is om met een scherm te werken zoals bij een presentatie. Ook kunnen wij materialen leveren waaronder een beamer, zodat video’s of PowerPoint presentaties kunnen worden vertoond. Geef aanvullende wensen wel tijdig door zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles klaar staat zodra de trainer en de deelnemers arriveren. Dit is wel zo bevorderlijk voor de voortgang, zeker wanneer u werkt met een externe trainer die zijn planning op u heeft aangepast.

Zorg dat uw interne trainingen vlekkeloos verlopen

Het gebruik van een externe locatie voor het geven van bedrijfstrainingen heeft zo zijn voordelen. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de catering. Tijdens de training wordt er gezorgd voor koffie, thee en water en ook de lunch kunnen wij voor u regelen. Deze wordt in een aparte ruimte geserveerd en staat klaar zodra het ochtendprogramma van de training is afgelopen. Wilt u meer informatie of direct reserveren? Neem dan contact op met BBdB via telefoonnummer 06 – 28 43 01 64. U kunt ook via e-mail reserveren of uw aanvullende vragen stellen. Het mailadres is info@bbdb.info. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen of uw vragen te beantwoorden. Ook voor aanvullende wensen, bijvoorbeeld ten aanzien van de catering, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie?