Voorstraat 125 | Een trainingsruimte nabij Breda in een bijzonder sfeervol pand
Voorstraat 125 biedt u alles dat u nodig heeft, wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige trainingsruimte nabij Breda. Bel of mail voor meer informatie.
21996
page-template-default,page,page-id-21996,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Een trainingsruimte nabij Breda in een bijzonder sfeervol pand

Zoekt u een trainingsruimte in omgeving Breda?

Wanneer u op zoek bent naar een unieke trainingsruimte in de omgeving van Breda, helpen wij u graag een handje. Voorstraat 125 is namelijk een prachtige locatie voor trainingen, vergaderingen, presentaties, cultureel maatschappelijke evenementen en zelfs exclusieve diners. Wij hebben een trainingsruimte nabij Breda beschikbaar die bestaat uit een voor- en achterkamer, met daarbij een subruimte die gebruikt kan worden voor de lunch.

Een sfeervol pand

Wilt u een trainingsruimte nabij Breda, die niet alleen veelzijdig is maar ook een prettige sfeer heeft? Dan is Voorstraat 125 echt iets voor u. Dit pand is gebouwd in 1730 en heeft hedendaags nog steeds een aantal originele stijlelementen. Daarnaast is het pand van binnen enigszins gemoderniseerd, zodat u prima uit de voeten kunt met onder andere het gebruik van een beeldscherm of geluidsinstallatie. Terwijl u uw werk uitvoert in onze trainingsruimte nabij Breda, verzorgen wij de gewenste catering. U kunt onbeperkt gebruik maken van water, koffie/thee en een lekkernij en hebt daarnaast ook complete toegang tot een gratis beveiligd wifi netwerk. Wij geloven erin dat sfeer resultaat beïnvloedt. In Voorstraat 125 heeft u dus echt een prettige, veelzijdige trainingsruimte, waar wij u graag terug zien. Wilt u ook gebruik maken van onze trainingsruimte nabij Breda of bent u op zoek naar een mooie vergaderzaal in omgeving Breda? Neem dan eens contact op! Wij bespreken graag uw wensen en leggen u onze mogelijkheden uit.

Maak een afspraak

Wij bespreken graag uw wensen en leggen u onze mogelijkheden uit. Bel +31 (0) 6 28 43 01 64.