Voorstraat 125 | Kom naar Voorstraat 125 voor een trainingsruimte in Dordrecht
Bij ons kunt u terecht voor een veelzijdige trainingsruimte in Dordrecht. Wij geven u graag persoonlijke service en zijn u t.a.t. van dienst. Bel voor info!
21900
page-template-default,page,page-id-21900,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Kom naar Voorstraat 125 voor een trainingsruimte in Dordrecht

Veelzijdige trainingsruimte in Dordrecht

Om uw trainingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is een goede trainingsruimte in Dordrecht het eerste dat u moet regelen. Bij Voorstraat 125 vindt u een veelzijdige trainingsruimte in Dordrecht, waar wij er keer op keer voor zorgen dat u zich geheel op uw trainingen kunt richten. Alle bijkomstigheden, zoals hulpmiddelen, verzorgen wij in overleg en de lunch komt altijd van onze hand. Zo kunt u alle aandacht en energie aan trainingen besteden en ook nog eens lekker genieten van een kwalitatieve lunch.

Sfeer beïnvloedt resultaat

U vindt Voorstraat 125 in het historisch centrum van Dordrecht. Het pand is gebouwd in 1730 en bevat nog veel van de originele stijlelementen. Denk bijvoorbeeld aan een originele plafondschildering uit het jaar 1740! Wij geloven erin dat sfeer resultaat beïnvloedt, zodoende hebben wij onze trainingsruimte in Dordrecht erop ingericht dat deze sfeervol is en motivatie bevordert. De trainingsruimte in Dordrecht is dan ook zeer geschikt als vergaderzaal of als ruimte voor cultureel maatschappelijke evenementen en presentaties. De ruimte bestaat uit een aaneengesloten voor- en achterkamer. Daarnaast is er een subruimte aanwezig die voor de lunch gebruikt kan worden. Wilt u de vrijheid om gebruik te maken van de keuken? Dan is dat in overleg ook altijd mogelijk.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar onze trainingsruimte nabij Rotterdam, zoekt u een vergaderzaal of wilt u gebruik maken van een sfeervolle ruimte voor presentaties? Dan is Voorstraat 125 wat u zoekt.