Voorstraat 125 | De meest stijlvolle vergaderlocatie van Dordrecht
Bent u op zoek naar een stijlvolle locatie voor uw bijeenkomst? Reserveer dan Voorstraat 125 in Dordrecht voor uw vergadering, lezing of presentatie.
22049
page-template-default,page,page-id-22049,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Voorstraat 125: De ideale vergaderlocatie in Dordrecht

Zoekt u een sfeervolle locatie voor uw zakelijke presentatie of een gezellig diner met relaties? Dan is onze locatie aan de Voorstraat 125 in Dordrecht ideaal. In dit oude en stijlvolle pand, gebouwd in de 18e eeuw kunt u uw gasten of zakenpartners met een gerust hart ontvangen. Er is een aparte ruimte waar de lunch kan worden geserveerd. Heeft u een overleg met lunch gereserveerd dan wordt deze alvast klaargezet in de lunchruimte. Op het moment dat u het overleg onderbreekt kunt u met uw gezelschap direct aanschuiven. Wit u een diner aanbieden, dan kan er door een cateraar gebruik worden gemaakt van de goed uitgeruste keuken. U kunt ook het inhuren van een cateraar aan ons overlaten, wij nemen dan uw wensen en uw beschikbare budget mee bij het zoeken van een geschikt cateringbedrijf.

Voor kleine en grotere gezelschappen

Soms heeft u een vergadering of bijeenkomst waar uw eigen vergaderruimte niet op berekend is. Denk aan een bijeenkomst met publieke tribune of externe deskundigen. En soms is het beter om een overleg of bespreking niet in eigen huis te laten plaatsvinden. Hier kunnen uiteenlopende redenen voor zijn. In al deze gevallen is Voorstraat 125 van BBdB een prima alternatief als vergaderlocatie in Dordrecht. De omgeving leent zich bovendien uitstekend om bijvoorbeeld na de lunch even een frisse neus te halen voordat het overleg in de middag wordt voortgezet. U kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken voor de opstelling van het meubilair. Wij zorgen ervoor dat de ruimte naar uw wens is ingericht op de dag van uw reservering.

voorstraat-125-opstelling-conferentietafel

Een sfeervolle locatie waar u graag terugkomt

Wij streven ernaar een locatie te bieden waar u zich thuis en dus op uw gemak voelt. Wij zijn pas tevreden als u bij vertrek aangeeft graag nog eens terug te komen. De wensen van onze klanten zo goed mogelijk vervullen is het devies van BBdB. Onze locatie is dagelijks te huur en wordt per dagdeel verhuurd. Uiteraard is het mogelijk om voor een hele dag te huren of aaneengesloten dagen. Ook is verhuur in de avond mogelijk. U vindt de tarieven op onze website. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is 06 – 28 43 01 64 of stuur een e-mail naar info@bbdb.info.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.