Voorstraat 125 | Zoekt u een vergaderzaal in Dordrecht? Bekijk Voorstraat 125!
Onze vergaderzaal in Dordrecht is eenvoudig te bereiken en is van alle gemakken voorzien. Vergaderen was nog nooit zo leuk! Laat u inspireren door de sfeer.
21961
page-template-default,page,page-id-21961,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Zoekt u een vergaderzaal in Dordrecht? Bekijk Voorstraat 125!

Een sfeervolle vergaderzaal in Dordrecht

Bent u op zoek naar een sfeervolle vergaderzaal in Dordrecht? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Voorstraat 125. Hier vindt u een bijzondere vergaderzaal in Dordrecht, waar wij echt aandacht hebben voor uw organisatie. Onze ruimte is ideaal voor een vergadering, trainingen, presentaties, cultureel maatschappelijke evenementen en zelfs exclusieve diners. Wanneer u een veelzijdige vergaderzaal in Dordrecht zoekt, zit u hier goed.

voorstraat-125-dialoog

Aanvullende service

Wilt u een vergaderzaal in Dordrecht huren, bent u op zoek naar een trainingsruimte in Dordrecht of wilt u wellicht weten welke aanvullende service wij u kunnen bieden? Neem dan zeker eens contact op met Voorstraat 125.

Verhuur aan 1 organisatie

Onze vergaderzaal in Dordrecht bestaat uit een aaneengesloten voor- en achterkamer, een subruimte die u ook kunt gebruiken voor de lunch en eventueel de mogelijkheid om gebruik te maken van de keuken. Wij verhuren onze vergaderzaal in Dordrecht aan één organisatie tegelijkertijd, zodat wij persoonlijke aandacht kunnen bieden. Zo weet u zeker dat uw vergaderingen, trainingen en/of presentaties altijd vlekkeloos zullen verlopen. In overleg organiseren wij uw gewenste opstelling en eventuele benodigdheden. De lunch verzorgen wij, dus ook daar heeft u geen omkijken naar!

Het bijzondere aan onze vergaderzaal in Dordrecht is niet alleen de uitmuntende service, maar zeker ook de sfeer van dit pand. Wij geloven erin dat sfeer resultaten beïnvloedt en daarom hebben wij hier veel aandacht aan besteed. Het is onze bedoeling dat u onze vergaderzaal in Dordrecht blijft herinneren en graag weer terugkomt!

Maak een afspraak

Wij geven u graag meer informatie over onze ruimte en plannen uiteraard graag een afspraak. Neem contact op via +31 (0) 6 28 43 01 64 of mail naar info@bbdb.info.