Voorstraat 125 | Een vergaderzaal nabij Rotterdam huren is in een handomdraai geregeld
Bij Voorstraat 125 in Dordrecht kunt u eenvoudig een vergaderzaal nabij Rotterdam huren. Voor vergaderingen, trainingen of presentaties. Kijk online voor info.
21974
page-template-default,page,page-id-21974,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Een vergaderzaal nabij Rotterdam huren is in een handomdraai geregeld

Zoekt u een vergaderzaal nabij Rotterdam?

De perfecte vergaderzaal in Rotterdam vinden, kan nog een hele klus zijn. Daarom bieden wij u Voorstraat 125 aan. Deze vergaderzaal nabij Rotterdam ligt in de historische binnenstad van Dordrecht en is daardoor zeer bereikbaar. De vergaderzaal bestaat uit een aaneengesloten voor- en achterkamer en heeft een subruimte die voor de lunch gebruikt kan worden. Wij voorzien u graag van alle gemakken, zodat u zich kunt richten op uw vergaderingen, trainingen of presentaties. Wij verzorgen de lunch en regelen in overleg uw gewenste opstelling en hulpmiddelen.

Bekijk Voorstraat 125

Wilt u van uw vergadering een bijzondere bijeenkomst maken? Kom dan naar Voorstraat 125. Dit is een prachtig pand dat nog veel originele stijlelementen uit 1730 bevat. Dat zorgt voor een immense sfeer, waardoor u zich deze vergaderzaal nog lang zult herinneren. Bij Voorstraat 125 komt u niet alleen bijeen om een vergadering, training of presentatie te volgen, maar laat u zich ook inspireren door de mooie omgeving. Wij geloven erin dat sfeer resultaat beïnvloedt en daar werken wij dan ook graag aan.

Is het tijd voor een korte pauze? U heeft de mogelijkheid even een frisse neus te halen in de beschutte tuin met uitzicht op de Dordtse haven. Daarnaast kunt u na de lunch genieten in het stedelijk wandelgebied, waar u bij het Groothoofd uitzicht heeft op drie rivieren die daar samenkomen: de Oude Maas, de Noord en de Beneden-Merwede.

Maak een afspraak

Neem contact op en maakt een afspraak via info@bbdb.info of bel naar +31 (0) 6 28 43 01 64.