Voorstraat 125 | Zakelijk zaalverhuur met stijl in Dordrecht
De ideale locatie voor uw lezing, vergadering, presentatie of zakendiner. Reserveer nu onze sfeervolle ruimte in Dordrecht voor een unieke ervaring.
22063
page-template-default,page,page-id-22063,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Sfeervol zaalverhuur in Dordrecht aan de Voorstraat 125

Wanneer u een presentatie wilt geven aan het bestuur of externen dan doet u dat misschien liever op een stijlvolle locatie dan in uw eigen bedrijfskantine. In dit soort gevallen kunt u gebruik maken van zaalverhuur in Dordrecht aan de Voorstraat. Wij hebben hier een unieke locatie die geschikt is voor een grote diversiteit aan bijeenkomsten. Van een overleg met een klein gezelschap tot een lezing voor maximaal 35 personen kunt u bij ons terecht. Uiteraard wordt een arrangement geboden waarbij er tijdens een vergadering koffie, thee en water beschikbaar is. Ook verzorgen wij voor u graag de lunch wanneer u de ruimte bijvoorbeeld voor een in company training heeft gehuurd. Na de lunch kunnen de deelnemers lekker even buiten de benen strekken in de mooie omgeving rond de haven van Dordrecht.

Zaalverhuur voorzien van alle faciliteiten

Vanzelfsprekend is onze unieke locatie voorzien van alle faciliteiten die u bij een overleg nodig kunt hebben zoals een flipover, een beamer en uiteraard een groot scherm, ideaal voor het geven van een presentatie over bijvoorbeeld de jaarcijfers aan de raad van bestuur. Na afloop van het overleg kunt u de bijeenkomst afsluiten met een lunch of in de middag een nazit met een hapje en een drankje. Voor de lunch betaalt u een vast bedrag van 15 euro per persoon. Voor andere catering faciliteiten wordt maatwerk geleverd en geven wij u graag een prijsopgave. U bent altijd de enige gebruiker van de ruimte, ook als u deze maar gedeeltelijk nodig heeft. U kunt dus altijd in alle rust uw overleg voeren of uw presentatie geven zonder te worden gehinderd door andere aanwezigen. De lunch wordt, indien van toepassing, in een aparte ruimte alvast klaargezet zonder dat u hiervan hinder ondervindt.

voorstraat-125-voorkamer

Reserveer nu onze unieke locatie

Wanneer u uw volgende bijeenkomst of overleg wilt laten plaatsvinden op een unieke locatie, reserveer dan direct. Sommige tijdvakken zijn erg populair, dus wees op tijd als u niet teleurgesteld wilt worden. U kunt voor een reservering of voor meer informatie contact opnemen door een mail te sturen naar info@bbdb.info of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 06 – 28 43 01 64. Wij nemen indien gewenst zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen en uw reservering te noteren.

Wil je meer informatie of een zaal reserveren?